Hier komen de recensies van onze leden.

Dennis L.

De Nederlandse Hulpdiensten Clan is een leuke en gezellige clan, alle leden kunnen gezellig met elkaar overweg en dat maakt het dat er bij NHC een erg leuke sfeer hangt. Ook streven de clanleiding maar ook de leden naar een realistische roleplay. ook dat maakt het leuk om met alle leden een goede roleplay neer te zetten!! samengevat is NHC gewoon een leuke, gezellige en realistische clan!

Sven H.

De Nederlandse Hulpdiensten Clan
Is een leuke en gezellige clan waar we elke avond een surveillance houden en er komen elke avond weer veel mensen opdagen. Iedereen in de clan is positief en als er iets is wat je kwijt wil of dat je hulp nodig hebt je kan altijd bij iedereen terecht. Hou jij nou ook van zo’n realistisch mogelijke roleplay in een virtuele wereld? Meld je dan nu aan!

Boaz.

Ik vind het een hartstikke leuke clan omdat het een hele hechte groep is en je kan alles kwijt wat je maar wil zonder dat mensen het heel erg vinden en is er altijd iemand bij wie je je gevoelens kan uiten dus twijfel niet en meld je zo snel mogelijk aan!

Ferron P.

Het is een leuke en actieve clan. Je creativiteit en kennis kan je hier op hoogst uiten. het is super gezellig en de clanleiding help je altijd waar nodig

Marc B.

Nederlandse Hulpdiensten Clan is een leuke clan en je hebt altijd wel iets te toen bij de NHC. We hebben leuke clanmanagers en één leuke server en tijdens de surveillance is het altijd super leuk heb heb je het wel redelijk druk.

Boy B.

De Nederlandse Hulpdiensten Clan is voor mij een uitlaatklep omdat ik bij iedereen alles kwijt kan en plezier kan hebben tijdens de surveillances en daarbuiten! er hangt een positieve sfeer binnen de clan.